Marmara Üniversitesi Tarih Araştırmaları Kulübü (MÜTAK)

MÜTAK Logo.jpeg (38 KB)

Twitter_X_Icon_PNG-removebg-preview.png (51 KB)ınstagram_png-removebg-preview.png (62 KB)

Marmara Üniversitesi Tarih Araştırmaları Kulübü'nün amacı Tarih bilimini ve bilimsel düşünceyi tanıtmak, sevdirmek, geliştirmek ve üniversite içerisinde etkin kılmaktır. Kulüp; istikrarlı, uzun ömürlü ve faydalı olması beklentisiyle kurulmuştur. Bu beklentileri odak alarak kulüp ve bölüm tanıtımı, spesifik ya da genel çapta etkinlikler (Gezi, konferans, sunum, kulüp buluşması vb.), bölümümüze yeni katılmış öğrencilerimizin üniversitemize oryantasyon ve adaptasyonunun ve öğretim üyesi-öğrenci kaynaşmasının sağlanması, bilim olarak tarihi merkez alarak gündelik kaygılardan uzak tutulması (kişisel çıkarlar, politik eğilimler vb.), tarihi soyutlamayıp diğer sosyal ya da fen bilimleriyle etkileşiminin gerçekleştirilmesi kuruluş hedefleri olarak belirlenmiştir.

Kulüp Yönetimi ve İletişim Bilgileri

Danışman Danışman Yardımcısı

Prof.Dr. ALİ SATAN

ali.satan@marmara.edu.tr

Doç.Dr. YUNUS UĞUR

yunus.ugur@marmara.edu.tr

Başkan Başkan Yardımcısı Sekreter

MUHAMMET HULUSİ EROĞLU

hulusieroglu@marun.edu.tr

EMİNE ELVAN BENGÜR

elvanbengur@marun.edu.tr

İSMAİL ÇORBACI

ismailcorbaci@marun.edu.tr

Bu sayfa Tarih tarafından en son 02.06.2024 23:06:02 tarihinde güncellenmiştir.